Αρχική iHunt.gr Μεσσηνία : Διαμαρτυρία για το νόμο για τα ζώα συντροφιάς…VIDEO

Μεσσηνία : Διαμαρτυρία για το νόμο για τα ζώα συντροφιάς…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δεκάδες κυνηγοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των κυνηγετικών Συλλόγων της Μεσσηνίας και χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για τον νόμο που προβλέπει την υποχρεωτική στείρωση των σκύλων κυνηγιού.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μεταξύ άλλων μίλησε ο Πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Γραμματσούλιας χαρακτηρίστηκε “πρόκληση και εχθρική ενέργεια σε βάρος των κυνηγών”, ενώ τονίστηκε ότι παρά τα συμφωνηθέντα “η κυβέρνηση εν κρυπτώ και αιφνιδιαστικά προχώρησε σε αυτή την ενέργεια πριν τη διάλυση της Βουλής”.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Φάβας επισημάνθηκε ότι “δεν είναι δυνατόν να ζητείται η υποχρεωτική στείρωση, διότι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε σε τόσο μικρή ηλικία αν τα ζώα μας θα προοριστούν για αναπαραγωγικά ή όχι”, ενώ ανέφερε σε άλλο σημείο ότι “η στείρωση σε ζώα που φυλάσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος είναι κάτι το απαγορευτικό”, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι “πέρα από την κομματική απόχρωση του καθενός, οι κυνηγοί είμαστε ενωμένοι και θα δώσουμε αγώνα για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση”.

Πηγή :https://eleftheriaonline.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα