Αρχική ΚυνηγιΕπικαιρότητα Μήνυση και κατάσχεση οχήματος από τη θηροφυλακή της Ζ’ΚΟΘ

Μήνυση και κατάσχεση οχήματος από τη θηροφυλακή της Ζ’ΚΟΘ

από iHunt Team

demobannerΤο Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης ενημερώνει τα μέλη του ότι την 17η Απριλίου 2022 και περί ωρας 19:50 μμ σε περιπολία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην ελεγχόμενη κυνηγετική της ΤΚ Νεραιδοχωρίου συνελήφθη άτομο να κυνηγά παράνομα.

Έφερε εντός του οχήματος κυνηγετικό όπλο δεμένο και εντός θήκης, εντός του οποίου υπήρχαν τρία πλήρη φυσίγγια, επίσης το κυνηγετικό όπλο βρισκόταν σε θέση άμεσης χρήσης. Κατασχέθηκε το όπλο καθώς επίσης και το ΙΧ τροχοφόρο όχημα και σχηματίστηκε δικογραφία.

Το συμβάν καταγράφεται όπως ακριβώς μας εστάλη από την Ομοσπονδιακή θηροφυλακή. Είναι η τρίτη φορά που μέσα σε λίγες μέρες παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα που αμαυρώνουν και δυσφημούν την έννοια του κυνηγού.

Τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν στην κυνηγετική οικογένεια και ο σύλλογός μας καταδικάζει όλες τις μορφές λαθροθηρίας από όπου και αν προέρχονται και συγχαίρει τους θηροφύλακες.

Με ιδιαίτερο προβληματισμό το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου ΠύληςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα