Αρχική iHunt.gr Μήνυση και κατάσχεση οχήματος από τη θηροφυλακή της Ζ’ ΚΟΘ

Μήνυση και κατάσχεση οχήματος από τη θηροφυλακή της Ζ’ ΚΟΘ

από iHunt Team

demobannerΤο Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης ενημερώνει τα μέλη του ότι στις 18/02/2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες διενεργώντας περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσοχώρας και συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο Νεράιδας-Κορυφής εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα, στο οποίο και επιχειρήθηκε να γίνει έλεγχος.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε σε ερημική περιοχή πλησίον του χωριού Κορυφής, όπου και σταμάτησε το όχημα. Από τη θέση του συνοδηγού κατέβηκε ένα άτομο κρατώντας στα χέρια του κυνηγετικό όπλο και τράπηκε σε φυγή. Εντός του οχήματος βρέθηκε φυσιγγιοθήκη με φυσίγγια για όλων των ειδών τα θηράματα. εντοπίστηκε ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, του οποίου το όπλο κατασχέθηκε.

Επίσης έγινε κατάσχεση του οχήματος και ακολούθησε ποινική δίωξη. το συμβάν καταγράφεται όπως ακριβώς μας εστάλη από την Ομοσπονδιακή θηροφυλακή. Τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν στην κυνηγετική οικογένεια και ο σύλλογός μας καταδικάζει όλες τις μορφές λαθροθηρίας από όπου και αν προέρχονται και συγχαίρει τους θηροφύλακες.

Με ιδιαίτερο προβληματισμό το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου ΠύληPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα