Αρχική iHunt.gr Μπαράζ μηνύσεων για λαθροθηρία από τη θηροφυλακή της Ζ’ΚΟΘ

Μπαράζ μηνύσεων για λαθροθηρία από τη θηροφυλακή της Ζ’ΚΟΘ

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στις 15 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:15 μ.μ ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Νομού Τρικάλων Βερεντζιώτης Αθανάσιος, έπειτα από πολλές τηλεφωνικές καταγγελίες για παράνομη θήρα κατά τις νυχτερινές ώρες, βρισκόμενος εν υπηρεσία στην περιοχή <<Παλιάμπελα>> μαζί με τον συνάδελφό του Τριμίντζιο Αθανάσιο εντόπισαν ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία (3) άτομα.

SVESTONOF

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο εκτός θήκης, με τέσσερα (4) πλήρη φυσίγγια. Έτσι συντάχθηκε μήνυση εις βάρος του για παράνομη θήρα τη νύχτα και εκτός κυνηγετικής περιόδου.

Στις 30 Ιουλίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 03:45 π.μ o Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Νομού Ελασσόνας Νάκας Δημήτριος, βρισκόμενος εν υπηρεσία στην περιοχή <<Μεσοχωρίου>> Τυρνάβου, σταμάτησε διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε ένα (1) άτομο, το οποίο αρχικά προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο στο όχημα. Στη συνέχεια όμως ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας βρήκε μέσα σε καλαμώνα μία κυνηγετική καραμπίνα, η οποία έφερε τρία (3) φυσίγγια. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το κατασχεθέν όπλο άνηκε στο παραπάνω άτομο, έτσι συντάχθηκε μήνυση εις βάρος του για παράνομη θήρα τη νύχτα και εκτός κυνηγετικής περιόδου.

Στις 10 Αυγούστου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 π.μ ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Νομού Καρδίτσας Μπαλαντίνας Δημήτριος, βρισκόμενος εν υπηρεσία μαζί με τον συνάδελφό του Αλτάνη Σπυρίδων, μετά από πληροφορίες που δέχτηκαν για άσκηση παράνομης θήρας στην περιοχή <<Μαυραχάδων>> Καρδίτσας εντόπισαν και έλεγξαν ένα (1) άτομο που έφερε κυνηγετικό όπλο. Στη συνέχεια συντάχθηκε μήνυση εις βάρος του για παράνομη θήρα εκτός κυνηγετικής περιόδου.

Για άλλη μία φορά, η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν.Σποράδων σε συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Περιφέρειας, με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, αλλά και με τη συμβολή των συναδέλφων κυνηγών γίνεται αρωγός στην πάταξη της λαθροθηρίας.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα