Αρχική iHunt.gr Μπομπολάκη σε εκπομπή της ΕΡΤ : Να καταργηθεί το κυνήγι του τρυγονιού….ΗΧΗΤΙΚΟ

Μπομπολάκη σε εκπομπή της ΕΡΤ : Να καταργηθεί το κυνήγι του τρυγονιού….ΗΧΗΤΙΚΟ

από iHunt Team

demobannerΗ γνωστή κα Μπομπολάκη με το δικό της …τρόπο έκανε μια επίθεση κατά των κυνηγών αλλά και κατά του κράτους στην ραδιοφωνική εκπομπή του 2ου Προγράμματος στης ΕΡΤ “Είμαστε Φύση”. Τα βάζει με τους κυνηγούς γιατί λέει ότι “…μπορούν να σκοτώσουν 100 τρυγόνια την εποχή της μετανάστευσης”. Βέβαια δεν μπορούσε κανείς να περιμένει κάτι διαφορετικό από την κα Μπομπολάκη που έλεγε αυτά που έλεγε για τα αγριογούρουνα και τα βελανίδια (δείτε ΕΔΩ τι έλεγε).

Τα έβαλε με τη θηροφυλακή λέγοντας ότι “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει” , τα έβαλε με το κράτος λέγοντας ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να απαγορευτεί το κυνήγι και τέλος μίλησε για το νομοσχέδιο ΑΡΓΟΣ λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο και ανεφάρμοστο.

Τέλος προανήγγειλε συνάντηση με τον υπουργό περιβάλλοντος κ. Αμυρά για να δώσει τις προτάσεις για τη νέα ρυθμιστική.

Και βέβαια πρέπει να σημειώσουμε και την απαράδεκτη τοποθέτηση της παρουσιάστριας που μάλλον πληρώνετε από το Ελληνικό κράτος.

Ακούστε τι είπε….Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα