Αρχική ΚυνηγιΕπικαιρότητα Νέα Διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δελβινακίου – Πωγωνίου!

Νέα Διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δελβινακίου – Πωγωνίου!

από iHunt Team

demobannerΤα εκλεγμένα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου συνήλθαν στην πρώτη τους συνεδρίαση στα γραφεία του συλλόγου στο Δελβινάκι την Τετάρτη 18 Μαίου κι ομόφωνα ανέδειξαν  :

  • Πρόεδρο τον Στέλιο Κουκουλαρη
  • Αντιπρόεδρο τον Χρήστο Σίμο
  • Γραμματέα τον Γιώργο Κούκα
  • Κοσμήτορα τον Βασίλη Τζαβέλλα
  • Ταμία τον Μιχάλη Τζαβέλλα, και
  • μέλη: τους Βαγγέλη Δάκα, Κώστα Νικολάου, Σπύρο Τάσση, και Δημήτρη Σούλιο.

Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Μιχάλη Τζαβέλλα και τα μέλη του προηγούμενου συμβουλίου για την προσφορά τους στο σύλλογο και στο Πωγώνι. Μίλησε για το πρόγραμμα και τους στόχους της νέας διοίκησης ζητώντας τη συνδρομή όλων ώστε να επιτευχθούν.

Τα νέα μέλη συζήτησαν τα άμεσα οικονομικά θέματα, την οργάνωση της ετήσιας καλοκαιρινής εκδήλωσης, τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων για τα μέλη του συλλόγου και την πραγματοποίηση ενεργειών που θα ωφελούν το σύνολο.
Ως πρώτη συμβολική ενέργεια αποφασίστηκε η αντικατάσταση των πινακίδων που έχουν αποτελέσει στόχο απερίσκεπτων κυνηγών και όχι μόνο.

Το παρόν στη συνεδρίαση έδωσε το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, Δημήτριος Ζυγοκώστας που ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα