Αρχική iHunt.gr Νέα σύλληψη για λαθροθηρία και κατάσχεση οχήματος στην Πελοπόννησο

Νέα σύλληψη για λαθροθηρία και κατάσχεση οχήματος στην Πελοπόννησο

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μετά από καταγγελίες για νυχτερινή παράνομη θήρα λαγών και αγριόχοιρων στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Κάψιας του Δήμου Τρίπολης, οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Δημητσάνας, Τροπαίων και Μεγαλόπολης εντόπισαν το βράδυ της 11ης/6/22 ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην εν λόγω περιοχή. Αφού το παρακολούθησαν για αρκετή ώρα διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του σταματούσε ανά διαστήματα και φώτιζε με φορητό προβολέα τους παρακείμενους αγρούς, με προφανή σκοπό την εξεύρεση θηραμάτων.

SVESTONOF

Έπειτα από λίγο κατάφεραν να προσεγγίσουν το όχημα αυτό και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν τον νόμιμο έλεγχο κατά την διάρκεια του οποίου διαπίστωσαν ότι ο λαθροθήρας αυτός είχε δίπλα του, στο κάθισμα του συνοδηγού, ένα κυνηγετικό δίκαννο και ένα αεροβόλο (αμφότερα γεμάτα και έτοιμα προς χρήση).

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου, κατάσχεση οχήματος, μέσων παρανόμων θήρας κ.τ.λ.) και υπεβλήθη σχετική μήνυση εναντίον του στην Δασαρχείο Τρίπολης, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα