Αρχική iHunt.gr Νέα Ζηλανδία: Μαθητές σκότωσαν 600 αρουραίους σε 100 μέρες

Νέα Ζηλανδία: Μαθητές σκότωσαν 600 αρουραίους σε 100 μέρες

από iHunt Team

demobannerΣε ένα μικρό σχολείο στη Νέας Ζηλανδία, τα παιδιά επιδόθηκαν σε έναν διαγωνισμό με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να απαλλάξουν το νησί Stewart της Νέας Ζηλανδίας από τα τρωκτικά, παιδιά ηλικίας πέντε ετών συμμετείχαν σε έναν διαγωνισμό σύλληψης αρουραίων.

Τα παιδιά από ένα μικρό σχολείο στο νοτιότερο άκρο της Νέας Ζηλανδίας, προσπάθησαν να πιάσουν και να σκοτώσουν εκατοντάδες αρουραίους σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την ορνιθοπανίδα του νησιού και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα, 40 μαθητές έπιασαν περισσότερους από 600 αρουραίους κατά τη διάρκεια της πρόκλησης των 100 ημερών. Μάλιστα, ένας πεντάχρονος κατάφερε να πιάσει και να σκοτώσει 60 αρουραίους μέσα σε τρεις μήνες.

Οι προσπάθειες των παιδιών αποτελούν μέρος μιας από τις πιο φιλόδοξες προσπάθειες εξάλειψης παρασίτων στον κόσμο. Εθνικός στόχος της Νέας Ζηλανδίας να είναι απαλλαγμένη από αρπακτικά έως το 2050.

Πηγή :https://www.news247.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα