Αρχική iHunt.gr Νεκρό κυνηγόσκυλο από επίθεση λύκου στα Μέγαρα

Νεκρό κυνηγόσκυλο από επίθεση λύκου στα Μέγαρα

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

ΝΕΟ, θανατηφόρο κρούσμα επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε πριν μερικές μέρες στα Μέγαρα στην ευρύτερη περιοχή Λάκκα Καλογήρου, κατά την διάρκεια άοπλης εξόδου για τρέξιμο, ξεμούδιασμα και βόλτα. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Παναγιώτη Κουφη να θρηνήσει την ζωή του αγαπημένου του τετράποδου συνεργάτη, φίλου και συντρόφου, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Λίζα 3 χρονών, την οποία έβγαλε ο Παναγιώτης για ξεμούδιασμα και τρέξιμο στην στην ευρύτερη περιοχή Λάκκα Καλογήρου στα Μέγαρα.

367402980 227484819818447 291931556133484829 n

Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στην σύντροφο του, ο ίδιος ο Παναγιώτης : ” Η Λίζα είναι στα 300 μέτρα μακριά μου, την βλέπω στο GPS, ακούω ένα ουρλιαχτό πόνου και την βλέπω ως ακίνητη. Με φωνές, ουρλιαχτά και με σφυρίγματα από την σφυρίχτρα και τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα έφτασα στο σημείο σε λιγότερο από πέντε λεπτά !!! Φτάνοντας λοιπόν στο σημείο έκπληκτος, βλέπω από απόσταση έναν μεγαλόσωμο λύκο να φεύγει πάνω από την σκύλα, να πηγαίνει πιο πέρα να γυρίζει, να ελέγξει τι γίνεται και να φεύγει μόνο αφού άρχισα τις αγριοφωνάρες.”

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ και υποστηρίζει με ομόφωνη απόφασή της, η Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, με ψήφισμα που απέστειλε στον αρμόδιο για το κυνήγι υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Ταγαρά, σχετικά με την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των λύκων, τις αμέτρητες θανατηφόρες επιθέσεις σε κυνηγόσκυλα, αλλά και την ατολμία ή τους δισταγμούς της Πολιτείας να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την κατάσταση. !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:

1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα