Αρχική iHunt.gr O εξοπλισμός του… 2015!

O εξοπλισμός του… 2015!

από iHunt Team
leatherman

demobanner

Μία σειρά νέων χρήσιμων αξεσουάρ για το κυνήγι αλλά και για πολλές άλλες υπαίθριες δραστηριότητες παρουσιάζει ο φωτογραφικός φακός του «Εθνος – Κυνήγι» από τη φετινή έκθεση της Νυρεμβέργης.
 
Θα σας παρουσιάσουμε προϊόντα που ίσως δεν αντιπροσωπεύονται καν στη χώρα μας, αλλά και από αυτά που εισάγονται στην Ελλάδα της κρίσης, δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δούμε στα κυνηγομάγαζα τη νέα χρονιά. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε ό,τι πιο νέο σχεδίασαν μεγάλες εταιρείες της Ευρώπης και των ΗΠΑ για τους φίλους της υπαίθρου και του κυνηγίου ειδικότερα.
 
O εξοπλισμός του… 2015! 
 
Αμεσου ενδιαφέροντος για τον κυνηγό και τον σκοπευτή τα ηλεκτρονικά συστήματα εκπαίδευσης στη σκοποβολή με αισθητήρες laser, όπου στην απόσταση των δέκα μέτρων, μέσα στο σπίτι, μπορεί κανείς να προπονηθεί με στόχους, υπό κλίμακα, είτε σε συσκευές που σου παρέχουν οι εταιρείες, είτε στην οθόνη του λάπτοπ ή του τάμπλετ!
 
Στα μαχαίρια, όλες οι εταιρείες παρουσίασαν νέα προϊόντα, είτε συλλεκτικά όπως ένα γερμανικό με δαμασκηνή λάμα από την KLAAS του Σόλινγκεν, είτε τη νέα πατέντα από τις ΗΠΑ, όπου η λάμα θυμίζει το ανταλλακτικό από κοπίδι γι’ αυτό είναι εύκολα ανταλλάξιμη μόλις φθαρεί ή δεν κόβει.
 
Εντύπωση έκαναν στα νέα προϊόντα κάτι μικρά φουρνάκια εξοχής που ζεσταίνουν γρήγορα το φαγητό, με τα ξυλάκια που θα μαζέψετε τριγύρω από το σημείο που κατασκηνώσατε.
 
Στα αξεσουάρ όπλων, η Fabarm παρουσίασε ένα νέο εσωτερικό τσοκάκι με ενσωματωμένη την προέκταση της κάννης με βελτιωμένες οπές εκτόνωσης των αερίων.
 
Ας δούμε όμως τα νέα προϊόντα αναλυτικά:
 
 
To πρόγραμμα εκπαίδευσης της συγκεκριμένης εταιρείας έχει το φυσίγγι με το λέιζερ που μπαίνει μέσα στη θαλάμη και ενεργοποιείται κάθε φορά που πατάτε τη σκανδάλη ενώ το αποτύπωμα της ακίνδυνης ακτίνας δείχνει πού πήγε η βολή!
 
 
Το TOP GUN είναι ένα σύστημα ξηρής προπόνησης, όπου το πρόγραμμα στον υπολογιστή εμφανίζει έναν ηλεκτρονικό στόχο στην οθόνη, ενώ η ηλεκτρονική κεφαλή τοποθετείται στο όπλο για να σας δείξει πού σημαδεύεται.
 
 
Η σκανδιναβική VIKING παρουσίασε ένα νέο άρβυλο, χωρίς καθόλου δέρμα αλλά εξαιρετικά ανθεκτικό και πανάλαφρο.
 
 
Νέο, μικρών διαστάσεων, αεροβόλο τουφέκι, προσυμπιεσμένου αέρα από τους Τσέχους.
 
 
Δείτε τα υπόλοιπα προιόντα που επέλεξε ο Αντώνης Μπληζιώτης ΕΔΩ.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα