Αρχική iHunt.gr O Πρόεδρος που παραπλάνησε τους κυνηγούς του ΚΣ Αμπελοκήπων επιβεβαιώνει το ihunt.gr

O Πρόεδρος που παραπλάνησε τους κυνηγούς του ΚΣ Αμπελοκήπων επιβεβαιώνει το ihunt.gr

από iHunt Team
untitled-1

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε άρθρο που δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ) σχετικά το θέμα που προέκυψε με την ασφάλιση των κυνηγετικών σκύλων των μελών του ΚΣ Αμπελοκήπων, με σημερινή του δημοσίευση ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιαπουτζής έρχεται να μας επιβεβαιώσει πλήρως.
 
Αφού χρησιμοποίησε ύβρεις και χαρακτηρισμούς σε facebook και σε τηλεφωνικά μηνύματα με τα οποία μας αποκαλούσε ψεύτες και απατεώνες σήμερα με δημοσίευσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα μας δικαιώνει.
 
Δίνει στη δημοσιότητα μέρος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του ΚΣ Αμπελοκήπων στο οποίο αναγράφεται ξεκάθαρα ότι θα αποζημιωθούν μόνο τα 5 ΠΡΩΤΑ ΣΚΥΛΙΑ που θα πεθάνουν από λύκο αγριόχοιρο κλπ.
 
O κ. Γιαπουτζής βρισκόμενος εκτός ελέγχου χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις, αναγκάστηκε μετά από τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε το άρθρο του iHunt.gr να δημοσιεύσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
 
Βέβαια συνεχίζει να μην απαντάει γιατί είπε άλλα στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη θεώρησης των αδειών.
 
Γιατί δηλαδή δεν έλεγε από την αρχή την αλήθεια αλλά προτίμησε να παραπλανήσει τους κυνηγούς;
 
Σας παραθέτουμε το ασφαλιστήριο και το απόκομμα της εφημερίδας ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ.
 
Τα συμπεράσματα δικά σας…….
 
asfalia
 
IMG 66691
 
 
 
O iHunter

 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα