Αρχική iHunt.gr O φιλοζωικός οργανισμός PETA θέλει να αφαιρεθεί η βία προς τα ζώα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι

O φιλοζωικός οργανισμός PETA θέλει να αφαιρεθεί η βία προς τα ζώα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μετά τη δημόσια κριτική του κατά του Elden Ring και κατά του Far Cry 6, ο φιλοζωικός οργανισμός PETA έρχεται τώρα να καταδικάσει το God of War Ragnarok. Αναλυτικότερα, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ζήτα από την ομάδα ανάπτυξης Sony Santa Monica να προσθέσει ένα νέο ειδικό “PETA mode”, στο οποίο ο Kratos δε θα ασκεί βία στα ζώα που συναντά στο ταξίδι του στη Σκανδιναβία.

Αναλυτικότερα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του God of War Ragnarok, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με μια αρκούδα, ενώ αργότερα στο παιχνίδι υπάρχει και ένα ακόμη αντίστοιχο boss fight που πολεμάνε έναν λύκο/σκύλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με μυθικά πλάσματα και όχι με πραγματικά ζώα.

Ειδικότερα, η PETA εστιάζει στην δεύτερη περίπτωση, δηλαδή στο boss fight με τον Garm, το γιγαντιαίο λύκο που συναντά ο Kratos και ο Atreus στο Helheim. Μιλώντας σχετικά με αυτό το boss, ο φιλοζωικός οργανισμός τόνισε:

Αυτό το σκυλί ήταν αλυσοδεμένο έξω στο κρύο για αιώνες. Ο Kratos και ο Atreus το βρήκαν σε άθλιες συνθήκες, να υπομένει το κρύο του Fimbulwinter, χωρίς κανένα καταφύγιο. Δεν είχε φαγητό, ούτε νερό.

Όλα τα σκυλιά αξίζουν σπίτια με αγάπη και ζεστούς καναπέδες, ακόμα κι αν έχουν ύψος 60 πόδια. Αν κρυώνεις, κρυώνουν και αυτά.

Για την ώρα η Sony Santa Monica και το PlayStation δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη τοποθέτηση σχετικά με το αίτημα της PETA.

Πηγή :https://unboxholics.com/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα