Αρχική iHunt.gr Ο Θ. Λιβάνιος είναι αρμόδιος για την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς

Ο Θ. Λιβάνιος είναι αρμόδιος για την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος είναι αρμόδιος για την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς και είναι αυτός που καλείται να ενεργοποιήσει το νόμο για τα ζώα συντροφιάς (ΑΡΓΟΣ) που ψηφίστηκε από την προηγούμενη Βουλή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Λιβάνιος ήταν από τους πρωτεργάτες του νόμου αυτού και μάλιστα με την πιο φανατική “ζωοφιλκή” μορφή του που έκανε λόγο για ΟΛΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ όλως των ζώων συντροφιάς. Ευτυχώς, μετά από την μεγάλη πίεση που δέχθηκε η κυβέρνηση στην διαβούλευση αναγκάστηκε να πάρει πίσω την ολική στείρωση και να να εισάγει το DNA (παγκόσμια πρωτοτυπία).

Ακούστε στο video που ακολουθεί πως χαρακτήρισε τους κυνηγούς σε ομιλία του στη Βουλή….

Τώρα αν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από τον κ. Λιβάνιο που για να λέμε την αλήθεια τον σέρνουν από τη μύτη ένα μάτσο ζωόφιλες μάλλον ατύχησε.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα