Αρχική iHunt.gr Oi υποψήφιοι για τις εκλογές του Κ.Σ. Ζακύνθου

Oi υποψήφιοι για τις εκλογές του Κ.Σ. Ζακύνθου

από iHunt Team
kynhgetikos-syllogos

Την επόμενη Κυριακή 12 Μαΐου αναμένεται να προσέλθουν στις κάλπες οι Κυνηγοί της Ζακύνθου για να εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο. Η πρώτη Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου, καθώς όμως δεν αναμένεται η απαραίτητη απαρτία οι εκλογές αλλά και ο απολογισμός του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου θα μετατεθούν μια εβδομάδα μετά.
 
Τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου θα προσέλθουν στις κάλπες από τις 10 το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
 
Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ήταν μέχρι τις 20 Απριλίου και τα ονόματα που υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας ήταν οι Διονύσης Φιορεντίνος, Κοτσώνης Διονύσιος, Κοτσώνης Ιωάννης, Βεντουρής Διονύσιος, Ξένος Νίκος, Τρούσσας Διονύσιος, Κυβετός Διονύσιος, Κλάδης Διονύσιος, Κωστής Σπύρος, Παράσχης Διονύσιος και Λαγοπόδης Γεράσιμος.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο απερχόμενος Πρόεδρος αλλά και εκ νέου υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο Σπύρος Κωστής, ευχαρίστησε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, φορείς κτλ για την συνεργασία και εξέφρασε την αισιοδοξία πως το νέο Δ.Σ θα κάνει ότι δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει το προηγούμενο:
 
Προτεραιότητες αποτελούν η αδειοδότηση και λειτουργία του νέου Σκοπευτηρίου στους Άγιους Πάντες αλλά και η συσπείρωση των κυνηγών γύρω από τον Κυνηγετικό Σύλλογο, καθώς υπήρξαν μέλη που αποχώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Ειδικά για το Σκοπευτήριο, ο κ. Κωστής σημείωσε πως εκτός από τις αδειοδοτήσεις, καθυστερήσεις προκλήθηκαν εξαιτίας της διάρρηξης που σημειώθηκε πριν από κάποιους μήνες και της κλοπής του εξοπλισμού που ήδη είχε τοποθετηθεί στο παλιό Νταμάρι.
 
Τέλος, ο κ. Κωστής αναφέρθηκε στους ελέγχους που πραγματοποιούνται από τις αρχές του μήνα σε όλο το νησί για παράνομο κυνήγι από τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες αλλά και στα Στροφάδια που κάθε χρόνο δίνεται μεγάλη βαρύτητα.
 
Μ.Π.
 
Πηγή : https://ermisnews.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα