Αρχική iHunt.gr Παραιτήσεις…και εκλογές στον Κ.Σ. Μυτιλήνης

Παραιτήσεις…και εκλογές στον Κ.Σ. Μυτιλήνης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, μετά το τέλος της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας και την έγκριση του Απολογισμού μας, ακολούθησαν οι παραιτήσεις του Προέδρου Γ. Πάλλα, του Ταμία Γ. Μπουχλή και του Κοσμήτορα Δ. Τζίτζιρα οι οποίες και έγιναν δεκτές.

Η μη συγκρότηση νέου Δ/Σ από τα εναπομένοντα μέλη και των αναπληρωματικών παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, μετά από συνεννόηση με τον Δασάρχη Λέσβου, ο Σύλλογος μας οδηγείται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με Εκλογές για τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτή θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 το πρωί στο γραφείο του Συλλόγου στη Μυτιλήνη Αεροπόρου Γιανναρέλλη 40.

Τα μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εκλογές ως υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 8 το απόγευμα την ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ κατόπιν συνεννοήσεως με τους κ. Παπαδέλλης Απόστολος 6946194846 Μουστάκας Θεόδωρος 6973376480 Αδαλής Παναγιώτης 6971815499 και Κουκλάδας Θεόδωρος 6989686967.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
1ο Ορισμός Προέδρου, Πρακτικογράφου, Εφορευτικής Επιτροπής.
2ο Παρουσίαση Υποψηφίων.
3ο Προτάσεις Μελών.
4ο Έναρξη Αρχαιρεσιών.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα