Αρχική iHunt.gr Παρέμβαση εισαγγελέα για τα ζώα που κάηκαν σε ιδιωτικό καταφύγιο στο Λαγονήσι

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα ζώα που κάηκαν σε ιδιωτικό καταφύγιο στο Λαγονήσι

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή καταγγελίες αλλά και εκατοντάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορούσαν τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ζώα (σκύλοι και γάτες) σε ιδιωτικό καταφύγιο στο Λαγονήσι.

Χάρη στις προσπάθειες εθελοντών, κάποια από αυτά τα ζώα κατάφεραν να σωθούν, τα περισσότερα όμως τυλίχτηκαν στις φλόγες μέσα στο καταφύγιο καθώς δεν είχαν δυνατότητα διαφυγής.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα και τις καταγγελίες που έγιναν μέσα από αναρτήσεις σε social media διέταξε τη διενέργεια ποινικής έρευνας ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες κάηκε το καταφύγιο που φιλοξενούσε τα ζώα.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει η αντεισαγγελέας Παναγιώτα Λαμπρινάκου, η οποία αναμένεται να ζητήσει όλα τα στοιχεία για τη διαβίωση των ζώων και κυρίως στοιχεία ώστε να διακριβώσει αν στο χώρο του καταφύγιου κατά τον χρόνο της πυρκαγιάς υπήρχε άτομο για να συνδράμει στη διάσωσή τους.


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα