Αρχική iHunt.gr Παρουσίαση Beretta Bellomonte I ….VIDEO

Παρουσίαση Beretta Bellomonte I ….VIDEO

από iHunt Team
Beretta Bellomonte I

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Παρουσίαση Beretta Bellomonte I ….VIDEO

H Beretta Bellmonte I είναι δημιούργημα της Βeretta Benelli Iberica που ανήκει στον όμιλο Beretta. H σειρά Bellmonte ( I & II ) δημιουργήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς κυνηγούς. Με ελαφρύ βάρος λόγω του μηχανισμού αδρανείας που διαθέτει αλλά και με ασυναγώνιστη εμφάνιση είναι ένα όπλο το οποίο μπορείτε να το πάρετε σε όλα τα κυνήγια.

SVESTONOF

Από 61 εκατοστά μήκος κάννης για το κυνήγι της μπεκάτσας μέχρι και 76 εκατοστά για το απαιτητικό κυνήγι στον βάλτο η σειρά Beretta Bellmonte δικαίως βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων κυνηγών τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Παρουσίαση της Beretta A400 Upland διαμέτρημα 20….VIDEO

Η Bellmonte I παράγεται σε συνθετική έκδοση αλλά και σε ξύλινη με κάννες τεχνολογίας Mobile choke. H εργονομία του όπλου είναι τέτοια έτσι ώστε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των κυνηγών για την εργονομία της αλλά και για το κόστος αγοράς της.

Η σειρά Bellmonte μπορεί να κάνει χρήση μολύβδινων αλλά και ατσάλινων σκαγιών και είναι ιδανική για όλα τα θηράματα.

Δείτε στο video που ακολουθεί την παρουσίαση της Beretta Bellmonte I από τον Γιώργο Μιχαηλίδη…


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα