Αρχική iHunt.gr Παρουσίαση της Beretta A400 Upland διαμέτρημα 20….VIDEO

Παρουσίαση της Beretta A400 Upland διαμέτρημα 20….VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δείτε στο video που ακολουθεί την παρουσίαση της Beretta A400 Upland σε διαμέτρημα 20 από τον διευθυντή πωλήσεων της Beretta Hellas κ. Θεόδωρο Ιωάννου….

SVESTONOF

H A400 Upland είναι η πρώτη Beretta που έχει ένα πρωτοποριακό κοντάκι που ενσωματώνει την τεχνολογία Kick-Off Plus και που μειώνει την ανάκρουση κατά 50% ! Η βάση του όπλου από νικέλιο είναι χαραγμένη με κυνηγετικές παραστάσεις.

Η νέα σχεδίαση της πιστολοειδούς λαβής αλλά και της πάπιας βελτιώνουν σημαντικά τα εργονομικά χαρακτηριστικά του όπλου. Η A400 Upland είναι ένας συνδυασμός με τις κορυφαίες τελευταίες τεχνολογίες αλλά με κλασική ομορφιά, για τους κυνηγούς που θέλουν ένα όπλο για όλα τα θηράματα με αισθητική αλλά και την καλύτερη βλητική απόδοση. Η A400 Upland βγαίνει σε έκδοση με αλλά και χωρίς Kick off.

A400 Upland 12ga RH

Από τις περισσότερες απόψεις, η Α400 Upland βασίζεται πάνω στην επιτυχημένη πλατφόρμα της Α400 σειράς με την περιστρεφόμενη κεφαλή και με τις κάννες Steelium κορυφαία βλητική απόδοση. Το ματ νικέλ φινίρισμα και η διακόσμηση της βάσης με κυνηγετικές παραστάσεις αναδεικνύουν τον κυνηγετικό χαρακτήρα του όπλου. Η A400 Upland βγαίνει μόνο σε ξύλινη έκδοση με ξύλο και έχει τη νέα μείωση ανάκρουσης με την τεχνολογία Kick-Off Plus. Η λαβή είναι γεμάτη και γεμίζει καλά το χέρι, ενώ το μπροστινό άκρο είναι ευχάριστα λεπτό.

Η Α400 Upland είναι το καινούργιο μοντέλο τηε σειράς Α400 με εκπληκτικό νέο σχεδιασμό και αψεγάδιαστο φινίρισμα. Η μεγάλη καινοτομία της Upland είναι το πάντρεμα του ξύλου με την τεχνολογία Kick off plus το κορυφαίο σύστημα απόσβεσης της ανάκρουσης το οποίο δεν βρίσκεται στο πίσω μέρος του πέλματος όπως σε παλιότερα μοντέλα της Α400 σειράς αλλά στην αρχή του κοντακίου κάτι που συναντάμε μόνο στην σειρά Α400

Lite αλλά και Xtreme Unico δηλαδή μόνο σε συνθετικές εκδόσεις.

Τα προτεινόμενα θηράματα είναι :

Tσίχλα
Τρυγόνι
Φάσα
Λαγός
Πέρδικα
Μπεκάτσα
Παπί

Τιμή :1690,00 € – 1790,00 €

A400 Upland no Kick Off 12ga RHa2


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα