Αρχική iHunt.gr Περισσότερα από 50 ελάφια στη Ρόδο… σιτίζονται από τις καλλιέργειες 40 κατοίκων…VIDEO

Περισσότερα από 50 ελάφια στη Ρόδο… σιτίζονται από τις καλλιέργειες 40 κατοίκων…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Περισσότερα από 50 ελάφια στη Ρόδο… σιτίζονται από τις καλλιέργειες 40 κατοίκων…VIDEO

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε μία από τις κατοίκους του χωριού τα ελάφια κινούνται ανεξέλεγκτα μέσα στο χωριό με αποτέλεσμα να μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών, στα χωράφια και τις καλλιέργειες

SVESTONOF

Ακόμα και μέσα στις αυλές των σπιτιών τους μπάινουν δεκάδες ελάφια στο χωριό Ίστριο στη Ρόδο με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν να τα περιορίσουν.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε μία από τις κατοίκους του χωριού η κυρία Ε. Μπεντιβένια μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», τα ελάφια κινούνται ανεξέλεγκτα μέσα στο χωριό με αποτέλεσμα να μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών, στα χωράφια και τις καλλιέργειες.

«Οι ζημιές είναι τεράστιες, τα ατυχήματα πολλά. Καταστρέφονται περιουσίες» είπε η κυρία Μπεντιβένια και τόνισε ότι κανείς δε ασχολείται με το ζήτημα.

Σύμφωνα με την ίδια έχει γίνει μία περίφραξη ωστόσο, είναι ανά 200-300 μέτρα ανοιχτή με αποτέλεσμα να ελάφια να μπαίνουν στο χωριό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ρόδος :Ξεκίνησαν οι περιφράξεις για τα ελάφια

Αυτό που ζητάνε όλοι οι κάτοικοι σύμφωνα με την κυρία Μπεντιβένια είναι μια πιο σωστή περίφραξη, ώστε να προστατευθούν από τα ελάφια οι ίδιοι και οι περιουσίες τους.

Πηγή: skai.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα