Αρχική iHunt.gr Πιάστηκε ένα από τα πρώτα…βιολιά της χορωδίας για τσίχλες

Πιάστηκε ένα από τα πρώτα…βιολιά της χορωδίας για τσίχλες

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στα πράσα πιάστηκε ένα από τα πρώτα βιολιά της χορωδίας για τσίχλες από την ομοσπονδιακή θηροφυλακή. Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν κάνει καμία, μα καμία εξαίρεση στους παραβάτες. Όλοι αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες.

SVESTONOF

Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του iHunt.gr, συνελήφθη για παράνομη θήρα τσίχλας με τη  χρήση ηχομιμητικής συσκευής γνωστό άτομο που ασχολείται με το εμπόριο κυνηγετικών ειδών. Δεν έχουμε μάθει περισσότερες πληροφορίες γιατί τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά όμως είμαστε σίγουροι ότι η θηροφυλακή για μια ακόμη φορά θα κάνει αυτό πρέπει. Να οδηγήσει τον συλληφθέντα στη δικαιοσύνη.

Στηρίξτε όλοι την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Είναι το εισιτήριο μας για την διατήρηση της κυνηγετικής δραστηριότητας στη χώρα μας…….

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα