Αρχική iHunt.gr Πιάστηκε στην περιοχή του Άργους να κυνηγά παράνομα τη νύχτα με προβολείς

Πιάστηκε στην περιοχή του Άργους να κυνηγά παράνομα τη νύχτα με προβολείς

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους έπειτα από καταγγελία παράνομης θήρας τη νύχτα, μετέβη στη συγκεκριμένη περιοχή ευθύνης του με τους θηροφυλακες Ντόκο Παναγιώτη, Μαστοράκη Γεώργιο και Κατσαρό Κώστα, να ελέγξει την καταγγελία…

SVESTONOF

Όπως διαπιστώθηκε, όχημα φώτιζε στους παρακείμενους αγρούς. Οι ελεγκτές ακινητοποίησαν το όχημα και στον έλεγχο που έγινε βρέθηκε κυνηγετική καραμπίνα γεμάτη, με αυτοσχέδια βάση προβολέα (φακού).

Ακολούθησε η κατάσχεση του οχήματος και του όπλου και υποβλήθηκε η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Το Δ.Σ και του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες αυστηρά, όχι μόνο ως παράνομη δραστηριότητα, αλλά και γιατί αυτό το φαινόμενο καταστρέφει την εικόνα των κυνηγών απέναντι στην κοινή γνώμη.

“Θα συνεχίσουμε την καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων με μεγαλύτερο ζήλο, σεβασμό στο θήραμα, στη φύση και σε όλους τους νόμιμους κυνηγούς“ αναφέρει ο Κυνηγετικός Σύλλογος.

Πηγή :https://argolika.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα