Αρχική iHunt.gr Πώς έγινε το θανατηφόρο ατύχημα στο Χαλκιόπουλο

Πώς έγινε το θανατηφόρο ατύχημα στο Χαλκιόπουλο

από iHunt Team

demobannerΒαριά είναι  η ατμόσφαιρα, μεγάλη η στεναχώρια στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου. Στην άλλοτε πρωτεύουσα του δήμου Ινάχου κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μια νέα τραγωδία σημάδεψε το χωριό.

Ένας 60χρονος συγχωριανός έχασε τη ζωή του σε κυνήγι, ένας άλλος συγχωριανός συνελήφθη για το δυστύχημα και σε βάρος του σχηματίστηκε (απο το Α.Τ. Εμπεσού) δικογραφία για «ανθρωποκτονία από αμέλεια»

Αγαπητά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία και τα δύο, ο αδικοχαμένος ήταν κτηνοτρόφος ενώ o 48χρονος γνωστός επαγγελματίας όλης της ευρύτερης περιοχής.

Ο Άγγελος Κερώσης θα κηδευτεί αύριο και η θλίψη είναι μεγάλη. Στα καφενεία του χωριού οι κουβέντες είναι χαμηλόφωνες, τα «πως» και τα «γιατί» της τραγωδίας το θέμα συζήτησης.

Όλοι λένε πως «έκλεισαν δυο σπίτια» αλλά η κουβέντα πάει στο κυνήγι «το πάθος και τις απροσεξίες» και στο πόσο τακτικά σημειώνονται ατυχήματα.

Αυτό ωστόσο  ήταν θανατηφόρο και συνέβη στην τοποθεσία «Σελεβίστες», ανατολικά από το (νέο) Χαλκιόπουλο. Ομάδα από 5-7 άτομα κυνηγούσε αγριογούρουνα, όλοι στην παγάνα ήταν φίλοι.

Η αναπαράσταση στο σημείο του συμβάντος φώτισε τις συνθήκες του. Λέγεται πως ο άτυχος άνδρας δεν είχε μαζί του γουόκι-τόκι και δεν φορούσε γιλέκο με αντανακλαστικές λουρίδες. Όταν τα σκυλιά κυνηγήσαν το αγριογούρουνο οι κυνηγοί άλλαξαν θέση και κάπως έτσι έγινε το κακό.

Τρεις πυροβολισμοί έπεσαν, η μία σφαίρα βρήκε τον 60χρονο στην καρδιά και ο θάνατος ήταν ακαριαίος, διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας. Παραγγέλθηκε βέβαια και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

https://www.agrinionews.gr/



Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα