Αρχική iHunt.gr Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης Κυνηγών στο Οχυρό Δράμας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης Κυνηγών στο Οχυρό Δράμας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης Κυνηγών στο Οχυρό Δράμας, στην περιοχή του Κάτω Νευροκοπίου.

SVESTONOF

Ένα που έργο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Interreg Ελλάδας-Βουλγαρίας με επικεφαλής εταίρο την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης και υπόλοιπους φορείς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κ. Νευροκοπίου, τον Δήμο Κ. Νευροκοπίου από την Ελλάδα, ενώ από την Βουλγαρία εταίροι ήταν ο Κυνηγετικός και Αλιευτικός Σύλλογος “Sokol” (Association of Hunters and fishermen “Sokol”) και ο Σύλλογος EURORADAR (Association “EURORADAR”).

Το έργο δημιουργήθηκε σε έκταση ιδιοκτησίας του Κ.Σ. Κάτω Νευροκοπίου και περιλαμβάνει:

– ένα σύγχρονο Σκοπευτήριο πήλινου και κινητού στόχου, αδειοδοτημένο ήδη από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης, μαζί με

– ένα Κλειστό Κέντρο Εκπαίδευσης και πιστοποίησης για διεξαγωγή σεμιναρίων, όπου δημιουργήθηκε νέο ψηφιακό υλικό με θέματα κυνηγετικής νομοθεσίας, το ερωτηματολόγιο εξετάσεων νέων κυνηγών, αναγνώρισης ειδών άγριας πανίδας, μετανάστευσης ειδών καθώς και ειδικό χώρο εκμάθησης σε χώρο εικονικής πραγματικότητας.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ενώ παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτριος Μπλούχο , ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Κ. Νευροκοπίου κ. Φώτης Φιλιππίδης, ο πρώην Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δράμας κ. Γεωργιάδης Στέφανος, ο Αντιπρόεδρος της ΣΚΟΕ κ. Διακάκης Νικόλαος, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Πολυχρόνης και το Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Σαββίδης και τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Σ. Κ. Νευροκοπίου, ο Πρόεδρος κ. Θεοφάνης Καραμπατζάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Σκοπευτικού Ομίλου Κ. Νευροκοπίου, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Κυνηγετικών Συλλόγων, εκπρόσωποι δημόσιων υπηρεσιών και φορέων, καθώς και πολλοί κυνηγοί και σκοπευτές της γύρω περιοχής.

Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου δημιουργείται μια αξιόλογη υποδομή στην ακριτική περιοχή του Κ. Νευροκοπίου, η οποία με την επιμέλεια του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου και του αντίστοιχου Σκοπευτικού Ομίλου, με την υποστήριξη της ΚΟΜΑΘ και του Δήμου, μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό νέο πόλο ανάπτυξης, που να συνδυαστεί με το γειτονικό χώρο του Μουσείου στο Οχυρό Λίσσε και να συμβάλλουν στην προβολή όλης της περιοχής.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα