Αρχική ΚυνηγιΕπικαιρότητα Πρόεδρος Κ.Σ. Πύλης: Οι κυνηγοί αγαπάνε τη φύση

Πρόεδρος Κ.Σ. Πύλης: Οι κυνηγοί αγαπάνε τη φύση

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Αύγουστος είναι πάντα ένας ιδιαίτερα μήνας για τους κυνηγούς. Στις 20 Αυγούστου ξεκινά η κυνηγητική περίοδος και μια κατηγορία θηραμάτων.

Έτσι οι κυνηγοί κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίας και βέβαια πηγαίνουν στους κυνηγητικούς συλλόγους για να λάβουν την κατάλληλη άδεια.

Ο πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Πύλης Θανάσης Μανούρας μιλώντας στην «Λέσχη 97,7» εξήγησε την ψυχολογία των κυνηγών για την αρχή της περιόδου. «Ο κυνηγός αγαπάει την φύση, την φροντίζει και όταν χρειάζεται είναι στη πρώτη γραμμή προστασίας. Το θήραμα δεν είναι αυτοσκοπός και αυτό αποτελεί κανόνα σχεδόν για το σύνολο των κυνηγών. Οι δράσεις που κάνουμε έχουν να κάνουν με την προστασία της φύσης, αλλά και την αλληλεγγύη στον συμπολίτη.»

Ενώ ξεκαθάρισε ότι από τις 20 Αυγούστου το σύνολο των κυνηγών τηρεί απόλυτα τους κανόνες που επιβάλει ο νόμος για το κυνήγι και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν παρατυπίες.

Πηγή :https://www.trikalaola.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα