Αρχική iHunt.gr “Κόντρα” Αμυρά-Φάμελλου στα εγκαίνια της έκθεσης….VIDEO

“Κόντρα” Αμυρά-Φάμελλου στα εγκαίνια της έκθεσης….VIDEO

από iHunt Team

demobannerΔεν πέρασε απαρατήρητο το «τζαρτζάρισμα» μεταξύ του υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργου Αμυρά και του Βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτη Φάμελλου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στην κυνηγετική έκθεση Κυνηγεσία 2022.

Σαφές ήταν ότι η κόντρα υποκινήθηκε από τις πολιτικές επιδιώξεις του καθενός, εάν και για να λέμε την αλήθεια την αρχή έκανε ο κ. Φάμελλος ο οποίος αντιμετώπισε την κυνηγετική έκθεση ως ένα πεδίο άσκησης αντιπολιτευτικής τακτικής στην κυβέρνηση, όπως κάνει τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία.

Γεγονός βέβαια είναι ότι η κλαδική κυνηγετική έκθεση, δεν είναι και το πιο πρόσφορο μέρος για να διεξάγονται πολιτικές αντιπαραθέσεις, έστω και με έμμεσο τρόπο.

Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις αντιδράσεις του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αμυρά που δεν «τσίμπησε» στις προκλήσεις του κ. Φάμελλου.

Δείτε το video….

Η συντακτική ομάδα του iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα