Αρχική iHunt.gr Ρόδος :Ξεκίνησαν οι περιφράξεις για τα ελάφια

Ρόδος :Ξεκίνησαν οι περιφράξεις για τα ελάφια

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ξεκίνησαν οι περιφράξεις για τα ελάφια στη Νότια Ρόδο. Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Απολακκιάς κ. Τσαμπίκος Καραγιάννης αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα ξεκίνησαν οι περιφράξεις για τα ελάφια στις αγροτικές περιοχές της Απολακκιάς. Δεν είμαι απ’ αυτούς που θα πανηγυρίσουν για τον λόγο αυτό, καθώς το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται τελείως με αυτό τον τρόπο.

Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια που δημιουργήθηκε το πρόβλημα είναι η μοναδική φορά που η πολιτεία έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον της, πρώτον για την προστασία των ελαφιών και δεύτερον για την προστασία των παραγωγών που τόσο πολυ ζημιώθηκαν τα τελευταία χρόνια όπως επίσης θέλουμε να προστατεύσουμε και τους οδηγούς από τα τροχαία ατυχήματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Ρόδου, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα Φιλήμονα Ζανετιδη για την στήριξη τους στις προσπάθειές μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι μαζί με την ομάδα αγροτών Νοτίας Ρόδου δεν θα σταματήσουν εκεί οι προσπάθειές μας αλλά θα εντατικοποιηθούν για τη λύση του προβλήματος».

Πηγή :https://rodiaki.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα