Αρχική iHunt.gr Ρυθμιστική 2022-2023 : Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις

Ρυθμιστική 2022-2023 : Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις

από iHunt Team

demobannerΟι εξελίξεις για την υπογραφή της νέας ρυθμιστικής μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα όπου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΚΣΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Αραμπατζή, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά.

Αυτό που θα συζητηθεί κυρίως στην συνάντηση είναι η στάση του υπουργείου σχετικά με τη θήρα του τρυγονιού και αν θα δοθεί παράταση 10 ημερών στα έντεκα είδη.

Επίσης είναι ήδη είναι έτοιμη προς υπογραφή η κοινή υπουργική απόφαση για τα τέλη και τις συνδρομές των κυνηγετικών οργανώσεων. Τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρχει κάποια αύξηση στα τέλη και στις συνδρομές. Πρέπει να σημειώσουμε ότι φέτος ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ η περσινή μείωση στα τέλη που είχε κάνει η κυβέρνηση εξαιτίας της απαγόρευσης μετακίνησης για το κυνήγι την περίοδο 2020-2021.

Κώστας Λουρής για το iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα