Αρχική iHunt.gr Σε διαβούλευση οι Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες (ΕΠΜ), αναφορικά με τις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», της Περιφέρειας Αττικής και τμήματος της Περιφέρειας Κρήτης (Δυτική Κρήτη)

Σε διαβούλευση οι Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες (ΕΠΜ), αναφορικά με τις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», της Περιφέρειας Αττικής και τμήματος της Περιφέρειας Κρήτης (Δυτική Κρήτη)

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Από σήμερα, τίθενται σε διαβούλευση:

α) η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα πρόκειται για την περιοχή:

ΕΠΜ 7α: Ομάδα περιοχών Περιφερειακών Ενοτήτων Βορείου Τομέα, Δυτικού Τομέα, Κεντρικού Τομέα, Νοτίου Τομέα, Πειραιώς, Νήσων, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής.

και

β) η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000», τμήματος της Περιφέρειας Κρήτης (Δυτική Κρήτη).

Ειδικότερα πρόκειται για την περιοχή:

ΕΠΜ 9β: Ομάδα περιοχών Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου.

Η δημόσια διαβούλευση για τις ΕΠΜ, η οποία διενεργείται από τους μελετητές των ΕΠΜ, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας https://ypen.gov.gr/diavouleusi και θα διαρκέσει έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2023. Θα ακολουθήσει η εκπόνηση των σχεδίων ΠΔ και των ΥΑ για τα σχέδια διαχείρισης.

Η συμμετοχή και τα σχόλιά σας, είναι σημαντικά για το εγχείρημα της Δημόσιας Διαβούλευσης


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα