Αρχική iHunt.gr Σεμινάρια Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της ΚΟΜΑΘ στις Πρώτες Βοήθειες

Σεμινάρια Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της ΚΟΜΑΘ στις Πρώτες Βοήθειες

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το πρώτο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ).

Το σεμινάριο αφορούσε τόσο τους ιδιωτικούς φύλακες Θήρας της ΚΟΜΑΘ σε ΠΕ Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας όσο και τους αντίστοιχους Θηροφύλακες των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων.
Screenshot 2023 06 30 at 13.20.44Την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ΚΑΡΠΑ και αντιμετώπισης άλλων έκτακτων περιστατικών στην ύπαιθρο, όπως τσιμπήματα φιδιών και εντόμων ανέλαβε η συνεργαζόμενη με τον ΟΦΚΑΘ εταιρία Life Rescue Academy, η οποία είναι πιστοποιημένη στην παροχή πρώτων βοηθειών και η οποία παρέχει και την πιστοποίηση στους θηροφύλακες που περνάνε την εκπαίδευση αυτή.

Screenshot 2023 06 30 at 13.21.15

Έτσι, οι θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ και των συλλόγων αποκτούν ένα ακόμα εφόδιο με το οποίο μπορούν να βοηθήσουν κυνηγούς ή άλλους πολίτες στο πεδίο σε έκτακτη περίπτωση και είναι έτοιμοι για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου τον Αύγουστο. Οι υπόλοιποι θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ θα εκπαιδευτούν μέσα στον Ιούλιο.


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα