Αρχική iHunt.gr Σέρρες: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Πανευρωπαϊκό κύπελλο Ιχνηλατών

Σέρρες: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Πανευρωπαϊκό κύπελλο Ιχνηλατών

από iHunt Team

demobannerΤο 38ο πανευρωπαϊκό κύπελλο ιχνηλατών θα φιλοξενήσει στις 10 και 11 Μαρτίου ο Κυνηγετικός σύλλογος Σερρών σε συνεργασία με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος.

Είναι πρώτη φορά που η χώρα μας φιλοξενεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση στην οποία θα πάρουν μέρος 12 Εθνικές ομάδες από όλη την Ευρώπη, Ελβετία, Ιταλία, Σουηδία κ.α.

Η Εθνικής ομάδα της χώρας μας θα πάρει μέρος για δεύτερη χρονιά στο Πανευρωπαϊκό κύπελλο ιχνηλατών μετά την περσινή παρθενική συμμετοχή της στη Σερβία. «Είναι ύψιστη τιμή για τη χώρα μας και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης. Είναι χαρά μας, που θα φιλοξενήσουμε, τους πρώτους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Ελλάδα στις Σέρρες. Περισσότεροι από 700 θα είναι αυτοί που έρθουν στην πόλη μας για τους αγώνες» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών, Πασχάλης Παρατσουκίδης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Siris θα γίνει ο κτηνιατρικός έλεγχος, η τελετή έναρξης και η παρουσίαση των Εθνικών ομάδων ενώ το απόγευμα η συνεδρίαση κριτών και η κλήρωση της σειράς τον Εθνικών ομάδων.

Tο πρωί του Σαββάτου στις 08:00 π.μ. θα ξεκινήσουν στον ορεινό όγκο των Σερρών από τον Λευκώνα έως την Άνω Βροντού οι αγώνες ιχνηλασίας σε λαγό.

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα