Αρχική iHunt.gr Σκοπευτικό σεμινάριο από την Ζ΄ΚΟΘ στο σκοπευτήριο Βόλου

Σκοπευτικό σεμινάριο από την Ζ΄ΚΟΘ στο σκοπευτήριο Βόλου

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο σκοπευτήριο του Κ.Σ. Βόλου σκοπευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου και υπό την αιγίδα της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Το σκοπευτικό σεμινάριο είχε μεγάλη απήχηση στους συναδέλφους κυνηγούς , καθώς παρευρέθηκαν τόσο εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Θεσσαλίας αλλά και δεκάδες κυνηγοί.

IMG 2184

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε επιμορφωτικό σεμινάριο , το οποίο διεξήχθη από διακεκριμένους σκοπευτές , οι οποίοι ενημέρωσαν τους συναδέλφους κυνηγούς για την ορθή και ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου. Γνώσεις παρακαταθήκη για όλους μας , καθώς διασφαλίζουν τη σωματική μας ακεραιότητα.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν διαγωνιστικό, στο οποίο διαγωνίστηκαν διακεκριμένοι σκοπευτές, χαρίζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

Μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας παρέθεσε γεύμα σε όλους τους παρευρισκομένους και έγιναν οι βραβεύσεις των τριών (3) νικητών των σκοπευτικών αγώνων.

IMG 2189

Στο γεύμα παρευρέθηκε ο πρώην υφυπουργός παρά του Πρωθυπουργού και ιδρυτικό μέλος του σκοπευτικού ομίλου κ. Τριαντόπουλος Χρήστος. Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το κυνήγι και πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος κ .Μπαλατσός Ευάγγελος εφόσον ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις ενόψει της έκδοσης της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο «ΑΡΓΟΣ»  ζητώντας από τον εκλεγμένο με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτή, ανεξαρτήτως της θέσης που θα κατέχει στο κοινοβούλιο, να σταθεί δίπλα στους κυνηγούς και να τεθεί ξανά το ζήτημα, τα κυνηγετικά μας σκυλιά να αναγνωρισθούν ως σκυλιά εργασίας.

Τέλος, ο πρόεδρος του σκοπευτικού ομίλου κ. Μόσδρομος Ιωάννης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της Ζ΄ΚΟΘ και το Δ.Σ για τη στήριξη που τους δείχνουν διαχρονικά.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα