Αρχική iHunt.gr ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ : Άκυρη η καθαίρεση του Θ. Μυλόπουλου

ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ : Άκυρη η καθαίρεση του Θ. Μυλόπουλου

από iHunt Team
καθαίρεση του Θ. Μυλόπουλου

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ : Άκυρη η καθαίρεση του Θ. Μυλόπουλου

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε ο κ. Θεόφιλος Μυλόπουλος ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Δ.Σ. ΚΟΜΑΘ με την οποία γινόταν ανακατανομή αξιωμάτων και στην ουσία καθαιρούσε τον κ. Μυλόπουλο από Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

SVESTONOF

Στη συζήτηση των ασφαλιστικών που έγινε σήμερα το πρωί, το δικαστήριο αναστέλλει την απόφαση του ΔΣ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ με την οποία γίνεται ανακατανομή των αξιωμάτων.

Το δικαστήριο αναστέλλει την απόφαση ανακατανομής αξιωμάτων μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει τον Ιανουάριο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Υπο διάλυση η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ . Παύση πληρωμών από σήμερα

Οπότε μέχρι τότε Πρόεδρος της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ είναι ο κ. Μυλόπουλος και τα υπόλοιπα αξιώματα επανέρχονται στην κατάσταση που ήταν πριν τον ΔΣ της 18/9/2023.

Η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ είναι κυριολεκτικά απροστάτευτη στις ορέξεις ορισμένων και μόνη ορατή λύση είναι η παραίτηση όλων και προσφυγή στις κάλπες. Όλοι ασχολούνται με τις θέσεις και τα αξιώματα και έχουν ξεχάσει για πιο λόγο τα μέλη των ΔΣ των Κυνηγετικών Συλλόγων της Μακεδονίας και Θράκης τους έχουν εκλέξει για το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΜΑΘ. Τους έχουν εκλέξει για να ασχοληθούν με το ΚΥΝΗΓΙ. Αλλά από ότι φαίνεται μόνο με το κυνήγι δεν ασχολούνται.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Y.Σ. 1 : Είναι άκυρες ή εγκυρες οι απόφασεις που πάρθηκαν από την ημέρα που καθαιρέιθηκε ο κ. Μυλόπουλος;

Υ.Σ. 2 : Είναι κρίμα για τον κ. Φραγγίδη που είχε πιστέψει (και χαρεί) ότι είναι Πρόεδρος και το διέδιδε δεξιά και αριστερά. Προς το παρόν δεν είναι και δικαιώνεται ο Θεόφιλος Μυλόπουλος.

Υ.Σ. 3 : Πάντως άλλος κινεί τα νήματα στην ΚΟΜΑΘ. Το αόρατο χέρι……..

 

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα