Αρχική iHunt.gr Στις 17 Απριλίου οι εκλογές του Κ.Σ. Ξάνθης

Στις 17 Απριλίου οι εκλογές του Κ.Σ. Ξάνθης

από iHunt Team

demobannerΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης καλεί τα μέλη που θεώρησαν την άδεια θήρας, για την κυνηγετική περίοδο 2021 – 2022 στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 και ώρα 9:00 πρωινή στα γραφεία του Συλλόγου με τα παρακάτω θέματα :

ΘΕΜΑ 1ο Ορισμός Προέδρου Γενικής Συνέλευσης

ΘΕΜΑ 2ο Έκθεση πεπραγμένων απερχόμενου Δ. Σ.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2021

ΘΕΜΑ 4ο Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής Κ. Σ. Ξάνθης

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022

ΘΕΜΑ 6ο Επιβολή πρόσθετης εισφοράς υπέρ Συλλόγου

ΘΕΜΑ 7ο Ανακοινώσεις – προτάσεις

ΘΕΜΑ 8ο Ορισμός εφορευτικής επιτροπής και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου 2022, στις 9:00 το πρωί και με τα ίδια θέματα στα γραφεία του Συλλόγου 40 Εκκλησιών 2, με όσα μέλη παρευρεθούν όπως ορίζει το Καταστατικό του Συλλόγου.

Σε περίπτωση αλλαγής του χώρου διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης για την Κυριακή 17 Απριλίου θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή καλούνται να καταθέσουν την σχετική αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου έως και την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στις 14:00.

Για τις προϋποθέσεις των υποψηφίων μελών καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Συλλόγου.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα