Αρχική iHunt.gr Στο αυτόφωρο για εξύβριση και απειλή κατά θηροφύλακα της Γ’ ΚΟΠ

Στο αυτόφωρο για εξύβριση και απειλή κατά θηροφύλακα της Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team

demobannerΤις πρωινές ώρες της 4ης/2/23 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κ.Σ. Λεωνιδίου συνάντησε στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, μια ομάδα κυνηγών οι οποίοι κυνηγούσαν αγριόχοιρο.

Άρχισε να διενεργεί τους προβλεπόμενους ελέγχους και αντιλήφθηκε ότι ένα άτομο από αυτά προσπαθούσε να κρύψει το όπλο του. Ο Θηροφύλακάς μας κατάλαβε αμέσως τον λόγο που το έκανε αυτό και όντως διαπίστωσε ότι στερείτο την απαιτούμενη άδεια θήρας.

Άμεσα, ένα άλλο άτομο από την ομάδα αυτή, άρχισε εντελώς αναίτια και απρόκλητα να τον εξυβρίζει, να κινείται απειλητικά προς το μέρος του και να τον παρεμποδίζει στην άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Θηροφύλακάς μας ενημέρωσε για το συμβάν αυτό τις αρμόδιες αρχές (Α.Τ. Νότιας Κυνουρίας, Δασάρχη Κυνουρίας και την Εισαγγελέα Υπηρεσίας Ναυπλίου).

Στην συνέχεια κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες και την επομένη το πρωί το άτομο αυτό συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου με την συνδρομή του Δασαρχείου Κυνουρίας και της Αστυνομίας.

Ακολούθησε η υποβολή της σχετικής δικογραφίας αρμοδίως.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα