Αρχική iHunt.gr STOP! στα εκπαιδευτικά στη Θεσσαλονίκη

STOP! στα εκπαιδευτικά στη Θεσσαλονίκη

από iHunt Team

demobannerΜε απόφαση του Δσαρχείου Θεσσαλονίκης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ των κυνηγετικών σκύλων  ακόμη και στις Ζώνες Εκγύμνασης από τον Απρίλιο έως το τέλος Ιουνίου, στις περιοχές ευθύνης του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η απόφαση μεταξύ άλλων :

“...Με την επιφύλαξη των περιπτώσεων των διατάξεων των ανωτέρω 2 και 3 σχετικών, επιτρέπουμε την εκγύμναση των κυνηγετικών σκύλων, που συνοδεύονται από κυνηγούς – κυναγωγούς χωρίς αυτοί να φέρουν κυνηγετικά όπλα μαζί τους καθ’ όλη την διάρκεια του έτους με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο κάθε έτους, για λόγους όχλησης της θηραματοπανίδας, κατά την αναπαραγωγική περίοδο που λαμβάνει χώρα την περίοδο αυτή ….”Ο κυνηγετικός σύλλογος Θεσσαλονίκης έστειλε ΑΜΕΣΩΣ ενημερωτικό μήνυμα σε όλα τα μέλη του ενημερώνοντας για αυτή την απόφαση. 

Μόνο για αστείο δεν επρόκειτο γιατί κάποιοι σύλλογοι ανεύθυνα υπέθεσαν ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ενώ ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων με ανακοίνωσή του γνωστοποιούσε ότι δεν ισχύει κάτι μέχρι να ενημερωθεί ο σύλλογος.

“Ο Κ/Σ Αμπελοκήπων λειτουργεί πάντα με ευθύνη. Γι αυτό κι ενημερώνει άμεσα τα μέλη του για τρέχοντα ζητήματα. Όποτε λοιπόν προκυψει επίσημη ενημέρωση από αρμόδιους φορείς για κυνηγετικά ζητήματα, όλοι θα ενημερωθούν άμεσα. Το τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αν δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη ενημέρωση, εμάς δεν μας επιτρέπει να το αναπαράξουμε.
Με αίσθημα ευθύνης το Δ.Σ. του Κ/Σ Αμπελοκήπων!”

Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να πάρουν ένα τηλέφωνο το δασαρχείο Θεσσαλονίκης. Πιο λίγο χρόνο θα τους έπαιρνε από την συγγραφή αυτής της ανούσιας ανακοίνωσης.  που ήταν “μπηχτή” στη δημοσίευση της απόφασης από τον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης.

Τελικά, τα μέλη του Κ.Σ. Αμπελοκήπων ενημερώθηκαν από την σελίδα του Κ.Σ. Θεσσαλονίκης στο facebook.

Δείτε όλη την απόφαση, Προσέξτε και τους αποδέκτες……

6ΩΣΖΟΡ1Υ-51Φ

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα