Αρχική iHunt.gr Suzuki Jimny και σε pick up

Suzuki Jimny και σε pick up

από iHunt Team
jimny-pickup1200

demobanner

Aνεξάρτητος σχεδιαστής παρουσιάζει τη δική του πρόταση σχετικά με πως θα μπορούσε να είναι η pick up έκδοση του Suzuki Jimny.
 
Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)
 
Eίναι σχεδόν βέβαιο ότι η pick up έκδοση του Jimny είναι εκτός πλάνων της ιαπωνικής φίρμας. Σε αντίθεση με το Samurai, η Suzuki δεν προχώρησε στην παραγωγή μιας επαγγελματικής έκδοσης στα 18 περίπου χρόνια που βρίσκεται στις αγορές το Jimny. Άλλωστε σε περίπου 1,5 χρόνο από σήμερα περιμένουμε τον αντικαταστάτη του δημοφιλούς compact εκτός δρόμου οχήματος, που όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει τον μοναδικό του χαρακτήρα.
 
 
Ωστόσο, τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται ότι δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τον συγκεκριμένο ανεξάρτητο σχεδιαστή που αποτύπωσε σε ψηφιακές εικόνες το pick up Jimny. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το μοντέλο διαθέτει πιο μακρύ μεταξόνιο, συγκριτικά με την έκδοση που γνωρίζουμε, αλλά και ένα μικρό χώρο φόρτωσης.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα