Αρχική iHunt.gr Suzuki Vitara 2013

Suzuki Vitara 2013

από iHunt Team
vitara2013_Top

demobanner

 Το Suzuki Vitara και το Suzuki Grand Vitara είναι δύο από τα πλέον καταξιωμένα SUV τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο (Escudo ονομάζεται στην Ιαπωνία). Αυτή τη φορά και προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικά, η Suzuki αποφάσισε να τους χαρίσει μία δεύτερη ανανέωση, καθώς από το 2005 που λανσαρίστηκαν, έχουν ανανεωθεί ακόμη μία φορά το 2008 .

Κάπως έτσι, σχεδόν πέντε χρόνια μετά έρχονται τα Suzuki Vitara 2013 και Grand Vitara 2013 με αισθητικές αλλαγές που εντοπίζονται κυρίως στο εμπρός μέρος τους. Συγκεκριμένα, αυτό διαθέτει νέα μάσκα, ανασχεδιασμένες γρίλιες, με λιγότερα και πιο φαρδιά φιλέτα, σκούρα κάτοπτρα φώτων και φιλέτο χρωμίου στο κάτω μέρος της γρίλιας. Οι ζάντες είναι ανασχεδιασμένες καθώς υπάρχουν νέα σχέδια, ενώ τα πλευρικά φλας παραμένουν στους εξωτερικούς καθρέφτες.

Σύμφωνα με τη Suzuki, στο εμπρός μέρος έχει χρησιμοποιηθεί νέο υλικό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την ίδια. Αυτό ονομάζεται Suzuki Super Polypropylene (SSPP) και είναι το ίδιο ανθεκτικό και κατά 10% ελαφρύτερο από το πλαστικό.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές πέρα από τα νέα υλικά σε πάνελ θυρών και σαλόνι με τη δυνατότητα νέων χρωματικών συνδυασμών. Και μηχανολογικά όμως δεν υπάρχουν αλλαγές, καθώς τα μοτέρ θα εξακολουθήσουν να είναι 1.6lt, 2.0lt, 2.4lt και 3.2lt V6Παράλληλα με τα ανανεωμένα Suzuki Vitara 2013 και Suzuki Grand Vitara 2013 η Suzuki παρουσίασε και μία νέα έκδοση του Suzuki Grand Vitara η οποία ονομάζεται X-Adventure. Αυτή θα διατίθεται αποκλειστικά σε μεταλλικό καφέ χρώμα (Bison Brown Pearl Metallic) και θα έχει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, χρωμιωμένες γρίλιες και φιμέ τζάμια. Όσον αφορά το εσωτερικό του Suzuki Grand Vitara X-Adventure, αυτό θα είναι με σαλόνι suede και δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων.

Αναμένεται στην Ευρώπη μετά την έκθεση του Παρισιού. 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα