Αρχική iHunt.gr Σύλληψη πατέρα και κόρης για νυχτερινή λαθροθηρία στην Αρκαδία

Σύλληψη πατέρα και κόρης για νυχτερινή λαθροθηρία στην Αρκαδία

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε μια απίστευτη περίπτωση λαθροθηρίας λαγού έγιναν μάρτυρες οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

SVESTONOF

Οι καταγγελίες έφταναν συνέχεια στη Γ’ ΚΟΠ και έκαναν λόγο για συστηματική λαθροθηρία ενός ατόμου μαζί με την κόρη του. Μάλιστα ο πατέρας ήταν γνωστός στις αρχές αφού και στο παρελθόν είχε συλληφθεί αρκετές φορές για λαθροθηρία και μάλιστα η θηροφυλακή του είχε κατασχέσει και το όχημά του.

Μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ από την Αρκαδία κατάφεραν στις 23/10/2022 να εντοπίσουν, περίπου στις 3 το πρωί, ένα όχημα να κινείται ύποπτα κοντά στο Βούτση Αρκαδίας. Κάποια στιγμή άκουσαν τουφεκιά που προέρχονταν από το εν λόγω αυτοκίνητο και άμεσα κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ένας άνδρας στη θέση του οδηγού, και μια κοπέλα στη θέση του συνοδηγού. Όπως διαπιστώθηκε από την εξακρίβωση των στοιχείων επρόκειτο για πατέρα με κόρη.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου, κατάσχεση μέσων παρανόμων θήρας, ένας λαγός) και υπεβλήθη σχετική μήνυση εναντίον τους στο Δασαρχείο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου για τον τρόπο που επιχείρησαν και κατάφεραν να συλλάβουν δυο κατ’ εξακολούθηση λαθροθήρες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο κάθε καταγγελία

Συγχαρητήρια επίσης και στους διοικούντες της Γ’ ΚΟΠ που από τον καιρό που ανέλαβαν τα ηνία της Ομοσπονδίας έχουν καταφέρει να ανεβάσουν κατά πολύ την αποτελεσματικότητα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

Ελπίζουμε να είναι ανάλογη η συνέχεια και να γίνουν παράδειγμα για όσους θέλουν τη θηροφυλακή άβουλη και μόνο για το θεαθήναι και την εξυπηρέτηση προσωπικών «επικοινωνιακών» επιδιώξεων.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

 

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα