Αρχική iHunt.gr Συνεχίζονται οι επιθέσεις λύκων στην Καρδίτσα

Συνεχίζονται οι επιθέσεις λύκων στην Καρδίτσα

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ανάστατοι είναι οι κτηνοτρόφοι -και όχι μόνο- στην ευρύτερη περιοχή της Πτελοπούλας μετά την… επιδρομή λύκου σε στάβλο στις παρυφές του χωριού.

Όπως ανέφερε στο «ΝΑ» ο Πρόεδρος της Πτελοπούλας κ. Βασίλειος Βαρλάγκας, τη Δευτέρα λύκος επιτέθηκε σε εγκατάσταση κτηνοτρόφου και κατασπάραξε δυο πρόβατα.

Η άμεση επέμβαση των σκύλων του κτηνοτρόφου απέτρεψε τα χειρότερα ωστόσο το συμβάν έχει ανησυχήσει τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τον κ. Βαρλάγκα ο ίδιος ο κτηνοτρόφος είδε τον λύκο και το… λυκάκι του να επιτίθενται στα ζωντανά του και ευτυχώς η επέμβαση των σκύλων του αποδείχθηκε σωτήρια.

Ωστόσο ο λύκος προφανώς “τριγυρνά” στη περιοχή αναζητώντας τροφή και για το λόγο αυτό οι κάτοικοι και πολλοί περισσότερο οι κτηνοτρόφοι είναι αναστατωμένοι.

Πηγή :https://neosagon.gr/

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα