Αρχική iHunt.gr Συνελήφθη ο 76χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε σε κεντρικό δρόμο της Κέρκυρας

Συνελήφθη ο 76χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε σε κεντρικό δρόμο της Κέρκυρας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συνελήφθη ο 76χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε σε κεντρικό δρόμο της Κέρκυρας
Επιπλέον σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ

Στη σύλληψη του 76χρονου ιδιοκτήτη του αλόγου που ξεψύχησε χθες Πέμπτη σε κεντρικό δρόμο της Κέρκυρας, προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές του νησιού, με την κατηγορία της κακοποίησης του ζώου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ επιπλέον σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, το αποτέλεσμα της νεκροψίας, αναφέρει ότι ο θάνατος του αλόγου προήλθε από παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πιθανότερο σενάριο αποτελεί το πνευμονικό εμφύσημα.

Οι κτηνίατροι- ιδιώτες και του δημοσίου- που συμμετείχαν στη διαδικασία, διαπίστωσαν πως το άλογο ήταν ταϊσμένο και περιποιημένο, χωρίς να εντοπιστούν ίχνη κακοποίησης, στο σώμα του ζώου.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το άλογο είχε επιστρέψει στην άμαξα έπειτα από ανάρρωση από ασθένεια, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν αυτή συνδέεται με πνευμονικό εμφύσημα ή με κάτι άλλο.

Πηγή: Corfutvnews.gr


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα