Αρχική iHunt.gr Συνεργείο Δίωξης Αγριόχοιρου στις 13/5 στο Λαγκαδά

Συνεργείο Δίωξης Αγριόχοιρου στις 13/5 στο Λαγκαδά

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συνεργείο δίωξης αγριόχοιρου θα πραγματοποιήσει θήρα αγριόχοιρων και υβριδίων αυτού στις 13 Μαΐου 2023 στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά με έγκριση του Δασαρχείου Λαγκαδά και την ενεργοποίηση του άρθρου 269 του Δασικού Κώδικα ομάδας κυνηγών αγριόχοιρου και υβριδίων αυτού για την κατά παρέκκλιση θήρα των συγκεκριμένων ζώων.

Η ενεργοποίηση της έγκρισης έγινε μετά από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Δασαρχείο Λαγκαδά στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μείωσης Αγριοχοίρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :Γ. Αμυράς : 255.000 ΕΥΡΩ στην ΚΣΕ για την Αφρικάνικη Πανώλη των Χοίρων

Οι αιτούντες θα πρέπει να φέρουν την έγκριση καθ΄όλη τη διάρκεια του κυνηγιού, στη συγκεκριμένη περιοχή στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιήσουν έντυπο στην αρμόδια δασική αρχή με την κάρπωση αγριόχοιρων και των υβριδίων τους στη συγκεκριμένη κυνηγετική έξοδο.

Tο Σάββατο 13 Μάϊου 2023 στην περιοχή “ΚΑΖ Κολχικού-Λαγκαδά” από την ομάδα του ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ηλία / Κυνηγετικού Συλλόγου Λαγκαδά


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα