Αρχική iHunt.gr Τα αγριογούρουνα “όργωσαν” χωράφι με ψυχανθή στον Τύρναβο

Τα αγριογούρουνα “όργωσαν” χωράφι με ψυχανθή στον Τύρναβο

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα αγριογούρουνα για τις αγροτικές καλλιέργειες στη Θεσσαλία. Τελευταίο χτύπημα ήταν η καταστροφή μεγάλης έκτασης με ψυχανθή στο αγρόκτημα του μέλους του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Νίκου Κακαλή στην Περαχώρα.

SVESTONOF

tyrnavos2

Ο ίδιος μιλώντας στη “Θεσσαλία τηλεόραση” περιέγραψε την ανυπολόγιστη ζημιά που έχει υποστεί καθώς όπως φαίνεται και στις εικόνες από το χωράφι του αυτό μοιάζει να είναι σκαμμένο και οργωμένο εξ αρχής και έχει εξαφανιστεί κάθε είδος καλλιεργειας. Πρόκειται για μάστιγα σημείωσε και ζητά αφενός μεν να αποζημιωθεί από τον ΕΛΓΑ και αφετέρου να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για να ελεγχθεί ο πληθυσμός των αγριογούρουνων που πλέον είναι ανεξέλεγκτος και μπαίνουν ακόμη και μέσα στα χωριά σε αγέλες. Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο σε καλαμποκιές, καρπούς από δέντρα και αμπέλια, σημείωσε χαρακτηριστικά. “Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα” κατέληξε.

thessaliatv.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα