Αρχική iHunt.gr Τεράστια αγέλη λύκων βολτάρει μπροστά από αγρότη στον Πτελεό…VIDEO

Τεράστια αγέλη λύκων βολτάρει μπροστά από αγρότη στον Πτελεό…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο υπερπληθυσμός των λύκων είναι πλέον γεγονός, είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο είτε αυτοί είναι αγρότες, είτε κτηνοτρόφοι, είτε κυνηγοί.

Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό της ανεξέλεγκτης πλέον αύξησης του πληθυσμού των λύκων και του τι συμβαίνει εκεί έξω. Το βίντεο τραβήχτηκε χτες Τρίτη 04 /07/23 στην περιοχή Λιβαδερά του Πτελεού από συνάδερφο και μέλος του Κ. Σ Αλμυρού, ο οποίος πηγαίνοντας στα κτήματα του για αγροτικές εργασίες είχε συνάντηση με αγέλη περίπου 15 λύκων !!!!

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που διατείνονται πως αγέλες με τόσα πολλά μέλη υπάρχουν μόνο στον Καναδά και στην βόρεια Αμερική, ενώ στην Ελλάδα οι αγέλες απαρτίζονται από 3-4 λύκους.

Για την ιστορία πάντως, ο συνάδελφος μέτρησε 15 λύκους…..

Δείτε το βίντεο…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr 


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα