Αρχική iHunt.gr Θηροφυλακή Γ’ ΚΟΠ : Αδίστακτος λαθροθήρας γέμισε το βουνό με συρματοθηλιές

Θηροφυλακή Γ’ ΚΟΠ : Αδίστακτος λαθροθήρας γέμισε το βουνό με συρματοθηλιές

από iHunt Team
Θηροφυλακή Γ' ΚΟΠ : Αδίστακτος λαθροθήρας γέμισε το βουνό με συρματοθηλιές

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Θηροφυλακή Γ’ ΚΟΠ : Αδίστακτος λαθροθήρας γέμισε το βουνό με συρματοθηλιές

Όχι μια ή δυο αλλά 25 θηλιές για σύλληψη αγριόχοιρων είχε στήσει ένας ασυνείδητος στις Καρυές του Δήμου Μεγαλόπολης.

SVESTONOF

Μετά από καταγγελία τέσσερις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με έδρα τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Τρίπολης, Δημητσάνας, Τροπαίων και Βυτίνας κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή Καρυές του Δήμου Μεγαλόπολης εικοσιπέντε θηλιές που σκοπό είχαν την σύλληψη αγριόχοιρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Στα κάγκελα οι κυνηγοί στον Έβρο

Οι θηροφύλακες παρακολούθησαν με βάρδιες αρκετές ημέρες την περιοχή και τελικά την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου ένα άτομο, κρατώντας μια καραμπίνα, έφτασε στο σημείο για να ελέγξει τις θηλιές.

Αμέσως τον συνέλαβαν οι θηροφύλακες. Το άτομο παραδέχθηκε ότι ήταν δικές του οι θηλιές και επίσης δήλωσε ότι δεν έχει άδεια θήρας.

viber image 2023 11 16 14 52 12 421

Κατασχέθηκαν οι θηλιές και η καραμπίνα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.150ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που συλλαμβάνεται για το συγκεκριμένο παράπτωμα κα μάλιστα έχει καταδικαστεί τελεσίδικα.

Οι έλεγχοι στην περιφέρεια Πελοποννήσου είναι καθημερινοί με τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του Προέδρου της Γ’ ΚΟΠ κ. Παναγιώτη Γραμματσούλια και των υπόλοιπων μελών του ΔΣ για καμία ανοχή σε φαινόμενα λαθροθηρίας που βλάπτουν την κυνηγετική δραστηριότητα.

viber image 2023 11 16 14 52 12 469

Άλλωστε δεν είναι τυχαίες οι μεγάλες επιτυχίες που έχει δείξει η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ τα τελευταία χρόνια που ο κ. Γραμματσούλια ανέλαβε τα ηνία της ομοσπονδίας.

viber image 2023 11 16 14 52 12 548του Κώστα Λουρή για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα