Αρχική iHunt.gr Θηροφυλακή Γ’ ΚΟΠ : Καταδίωξη Αλβανών λαθροθήρων στο Ξυλόκαστρο

Θηροφυλακή Γ’ ΚΟΠ : Καταδίωξη Αλβανών λαθροθήρων στο Ξυλόκαστρο

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το πρωινό της 17ης Σεπτεμβρίου 2022 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου του, εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα στην περιοχή Άνω Καλλιθέας Κορινθίας.

Περί ώρα 08.30 αντιλήφθηκαν μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία έφεραν κυνηγετικά όπλα εκτός θήκης. Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.

Ο Θηροφύλακάς τους ακολούθησε και κατάφερε να τους εγκλωβίσει σε ένα αδιέξοδο. Τότε ο ένας από αυτούς, ο οποίος και αναγνωρίστηκε, τράπηκε σε φυγή μαζί με το όπλο του και κρύφτηκε στο δάσος, ενώ στον άλλον έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι το όπλο του ήταν παραποιημένο.

Ενημερώθηκε άμεσα το Α.Τ. Ξυλοκάστρου το οποίο έστειλε περιπολικό για να συνδράμει στον εντοπισμό του ατόμου που διέφυγε αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπεβλήθη στο Δασαρχείο Ξυλοκάστρου η σχετική μηνυτήρια αναφορά εναντίον των δύο αυτών ατόμων τα οποία είναι αλβανικής καταγωγής.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα