Αρχική iHunt.gr Την 1η Μαίου οι εκλογές του Κ.Σ. Μυτιλήνης

Την 1η Μαίου οι εκλογές του Κ.Σ. Μυτιλήνης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Μυτιλήνης, καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες (εκλογές) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μάϊου και ώρα 9΄30πμ, στο Αμφιθέατρο της Μαρίνας Μυτιλήνης.

SVESTONOF

Θέματα Γενικής Συνέλευσης

Θέμα 1ο Ορισμός Προέδρου Γενικής Συνέλευσης

Θέμα 2ο Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2021

Θέμα 3ο Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022

Θέμα 4ο Πεπραγμένα απερχόμενου Δ/Σ.

Θέμα 5ο Πρόσθετη εισφορά υπέρ Συλλόγου 7 ευρώ.

Θέμα 6ο Νόμος 4830 <<ΑΡΓΟΣ>> Υποχρεώσεις Ιδιοκτήτη.

Θέμα 7ο Ανοικτή Συζήτηση για το Κυνήγι-Προτάσεις Μελών.

Θέμα 8ο Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ/Σ και Ελεγκτικής.

Οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ/Σ και την ελεγκτική επιτροπή, μπορούν να υποβάλουν προς το Δ/Σ του Κ.Σ.Μυτιλήνης, αίτηση και υπεύθυνη δήλωση ότι κατέχουν τα προσόντα που προβλέπονται από το άρθρο 9 του καταστατικού μας μέχρι τις 22 Απριλίου, στο γραφείο του Συλλόγου μας.

Για τις υποψηφιότητες αν το γραφείο μας είναι κλειστό, επικοινωνήστε στα 6979198058 Πάλλας Γιώργος και 6946194846 Παπαδέλλης Απόστολος.

Θα χαρούμε να υπάρξουν και νέες υποψηφιότητες από νέα παιδιά με όρεξη και όραμα για το μέλλον του κυνηγιού.

Στα μέλη μας θα σταλεί sms για την Γενική Συνέλευση.

Κρίνεται απαραίτητη η μαζική παρουσία των μελών μας σε αυτή τη Γενική Συνέλευση. Αν θέλουμε να διεκδικούμε την απρόσκοπτη συνέχιση του κυνηγιού και να μας υπολογίζουν..  Ο ανοικτός χώρος της Μαρίνας επιλέγει για να μην αποκλειστούν μέλη μας χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσουμε και κλειστό χώρο και αν κάτι αλάξει σε σχέση με την πανδημία τα μέλη μας θα ιδιοποιηθούν εγκαίρως.

Τα μέλη μας θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους για την ψηφοφορία, να έχουν μαζί τους την άδεια θήρας ή την ταυτότητά τους. Η διάρκεια της ψηφοφορίας θα αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση.

Ως ημερομηνία της Γενικής Συνελεύσεως ορίζεται η 17 Απριλίου και λόγο μη απαρτίας που είναι το πιθανότερο και Κυριακής του Πάσχα, μεταφέρεται οριστικά για την 1η Μάϊου.

Ο Πρόεδρος  Γιώργος Πάλλας

Ο Γεν.Γραμμ.  Απόστολος Παπαδέλλης


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα