Αρχική iHunt.gr To παγκοσμιο ρεκορ πηλινων πιατων…VIDEO

To παγκοσμιο ρεκορ πηλινων πιατων…VIDEO

από iHunt Team
raniero_testa_record

demobanner

 Στις 11 Ιουλίου 2012, ο Raniero Testa, ένας σκοπευτής που χρηματοδοτείται από την διάσημη εταιρεία όπλων Winchester έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πήλινων πιάτων στο Circolo Arcera στην Ιταλία! Αυτό το  παγκόσμιο ρεκόρ ήταν το αποτέλεσμα των ικανοτήτων του σκοπευτή Ρανιέρο Τέστα και της ταχύτητας και των επιδόσεων  της καραμπίνας  Winchester  Super X3.Δείτε στο βίντεο τον  Raniero Testa, έναν σκοπευτή  που χρηματοδοτείται από την Winchester σε εκδηλώσεις, ο οποίος έχει γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που κατάφερε να χτυπήσει δώδεκα πιάτα από πηλό στον αέρα,  σπάζοντάς τα ένα προς ένα, πριν το πρώτο  αγγίξει το έδαφος! 

Το ρεκόρ συνέβη στις 11 Ιουλίου 2012, επτά  χρόνια μετά από το προηγούμενο ρεκόρ (και αυτό με καραμπίνα Winchester από τον πρώην σκοπευτή της εταιρείας  Πάτρικ Φλάνιγκαν), μπροστά σε μάρτυρες συμπεριλαμβανομένου ενός συμβολαιογράφου, τριών δικαστών, και  προσωπικοτήτων  από τον κόσμο της σκοποβολής.

Δείτε το video… 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα