Αρχική ΚυνηγιΕπικαιρότητα Το “Animal Rights Greece” θεωρεί ότι η αλεπού είναι ο θηρευτής των αγριόχοιρων

Το “Animal Rights Greece” θεωρεί ότι η αλεπού είναι ο θηρευτής των αγριόχοιρων

από iHunt Team

demobannerΜε μια απίστευτη ανακοίνωση η ΜΚΟ  “Animal Rights Greece” καταγγέλλει την ενεργητική επιτήρηση για την λύσσα της κόκκινης αλεπούς, επειδή νομίζει ότι οι αλεπούδες είναι οι φυσικοί θηρευτές των αγριογούρουνων τα οποία και αυτά “επικυρήσονται” και δολοφονούνται από τους κυνηγούς. Με λίγα λόγια θεωρούν ότι πάνω από τη δημόσια υγεία είναι η ζωή μιας αλεπούς που μπορεί να πάσχει από λύσσα.

Διαβάστε τι λένε :

« 50 ευρώ για κάθε δολοφονημένη αλεπού σε κυνηγούς από 18/11/2022 έως 18/1/2023 με δικαιολόγηση “την ενεργητική επιτήρηση για την λύσσα της κόκκινης αλεπούς, δηλαδή τη θήρευση με πυροβόλο όπλο και η παράδοση προς εργαστηριακή εξέταση.”

355 είναι οι ζώές των επικηρυγμένων κόκκινων αλεπούδων ως προς δολοφονία από την κυβέρνηση με πληρωμή 50€ η ζωή σε κάθε κυνηγό που θα τα καταφέρει και δεν θα τις πυροβολήσει στο κεφάλι!

Με μηδενικά κρούσματα απο το 2014 διατάζουν τους hitmen να δολοφονήσουν όλα αυτά τα άτομα ενώ έχουν πραγματοποιηθεί εναέριοι εμβολιασμοί για τη λύσσα.

Για ποιο λόγο λοιπόν επιτρέπουν την εκτελεσή τους επ’ αμοιβή;

Η κυβέρνηση δυστυχώς θέλει να δείχνει ότι διατηρεί ένα φιλοζωικό χαρακτήρα ωστόσο οι αποφάσεις και η ακολουθούμενη πολιτική δείχνει το αντίθετο.

Να σημειωθεί ότι οι αλεπούδες είναι οι φυσικοί θηρευτές των αγριογούρουνων τα οποία και αυτά “επικυρήσονται” και δολοφονούνται από τους κυνηγούς.

Ο πληθυσμός χερσαίων ειδών της πανίδας και της χλωρίδας, για τα οποία υπάρχουν στοιχεία σε βάθος χρόνου, έχει μειωθεί κατά περίπου 42 % την τελευταία δεκαετία.

Οι ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν ωθήσει τον πλανήτη στην έκτη μαζική εξαφάνιση ειδών, με ένα εκατομμύριο είδη να απειλούνται με εξαφάνιση.Από το 1970 έως το 2014, ο παγκόσμιος πληθυσμός άγριων ζώων μειώθηκε κατά 60 %.

Ο ρυθμός εξαφάνισης των ειδών είναι σήμερα, σε ολόκληρο τον κόσμο, περίπου 100-1 000 φορές ταχύτερος από αυτόν της εποχής πριν από την εμφάνιση του ανθρώπου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβάν εξαφάνισης μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

Και συνεχίζουμε να σκοτώνουμε ότι Άγρια ζωή έχει απομείνει!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnimalRightsGreece (@animalrightsgreece_22)Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα