Αρχική iHunt.gr Το … έσκασε από τους θηροφύλακες για να γλυτώσει το αυτόφωρο

Το … έσκασε από τους θηροφύλακες για να γλυτώσει το αυτόφωρο

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 8ης Οκτωβρίου 2022 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κ.Σ. Μελιγαλά εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Μέλπειας του Δήμου Οιχαλίας, σε συνεργασία με Δασοφύλακα του Δασονομείου Μελιγαλά.

SVESTONOF

Περί ώρα 04.50 εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα και το σταμάτησαν προκειμένου να προβούν στον προβλεπόμενο έλεγχο. Διαπίστωσαν ότι στο κάθισμα του συνοδηγού υπήρχε γεμάτη κυνηγετική καραμπίνα με προσαρμοσμένο πάνω της φακό μεγάλης ισχύος και έτοιμη προς χρήση. Ο οδηγός του οχήματος παραδέχτηκε την παράνομη πράξη του και έγινε κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας. Όταν όμως κατάλαβε ότι ακολουθεί η διαδικασία του αυτοφώρου τράπηκε σε φυγή προκειμένου να την αποφύγει.

Ενημερώθηκε άμεσα το Α.Τ. Οιχαλίας και υπεβλήθη εναντίον του η σχετική μήνυση στο Δασαρχείο Καλαμάτας όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού αλλά και του Ποινικού Κώδικα.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα