Αρχική iHunt.gr To Forum για τον Ελληνικο Ιχνηλατη

To Forum για τον Ελληνικο Ιχνηλατη

από iHunt Team
forum_ei_main

 

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη δίνει βήμα σε όσους αγαπούν τον Ελληνικό Ιχνηλάτη για να εκφράσουν τις απόψεις τους και να κουβεντιάσουν για ότι αφορά την μοναδική αναγνωρισμένη ελληνική φυλή. Έτσι λοιπόν το ΔΣ του Ομίλου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα forum στο οποίο μπορούν όλοι να καταθέσουν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους για οτιδήποτε αφορά τον Ελληνικό Ιχνηλάτη. 

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι αυτά που γράφονται να μην προσβάλουν, να μην είναι υβριστικά και να τηρούν τους στοιχειώδης κανόνες ευγένειας.

Το forum λοιπόν του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ellinikosihnilatis.info/f/  .  Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας  (είναι πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία) θα είστε σε θέση να συμμετέχετε ενεργά στο forum. 

Το Forum έχει μόλις μερικές ημέρες που δημιουργήθηκε και συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέα θέματα. Στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις βασικές κατηγορίες συζητήσεων που υπάρχουν.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα